Дослідження впливу CO2 на розчинність NaCl та ефективності системи H2O-NaCl-CO2 в процесі гасіння полум'я - Левуш, С. С.; Кіт, Ю. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено вплив CO2 на розчинність NaCl у воді при високому парціальному тиску CO2 в системі. Вивчена вогнегасна ефективність систем при гасінні дифузійного і кінетичного полум’я. Встановлена залежність вогнегасної ефективності від співвідношення H2O-NaCl-CO2, дисперсності NaCl та температури полум’я.