Стратегія масової індивідуалізації: сутність, види, переваги та недоліки - Красуляк, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто теоретичні основи масової індивідуалізації попиту, проаналізовано характеристики різних видів виробництва: масове, індивідуальне та масової індивідуалізації, описано стратегії масової індивідуалізації попиту, їх переваги та недоліки. The theoretical foundations of mass individualization of demand are explored the characteristics of different species are analyzed: mass, individual and mass customization, mass customization strategies of demand are described, their advantages and disadvantages.
Keywords: масова індивідуалізація; масове виробництво; стратегії масової індивідуалізації; mass customization; mass production; mass customization strategy