Моделі перетворення періодичних атев-функцій в тригонометричний ряд Фур’ є - Дронюк, І.; Назаркевич, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Описано математичні моделі для Ateb-функцій, за якими можна отримати точні розв’язки для деяких класів нелінійних систем диференційних рівнянь. Розглядаються моделі перетворення періодичних Ateb-функцій в ряд Фур’є. Досліджено часткові випадки. Described mathematical models for Ateb-functions which allow to obtain the exact upshots for some classes of the nonlinear systems of differential equalizations. The models of transformation of periodic Ateb-functions in the Fourier row are examined. Partial cases are explored.