Хінгідронний метод очищення газів від гідроген сульфіду. Регенерація поглинального розчину - Слюзар, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено вплив інтенсивності диспергування хінгідронного поглинального розчину на процес його регенерації у вдосконаленому абсорбері з ковшоподібними диспергаторами. Показано, що швидкість регенерації поглинального розчину в цьому апараті збільшується. The influence of the dispersion intensity of quinhydron absorbent solution in the process of regeneration in an improved absorber with scoop-shape dispersant. It is shown that the rate of regeneration of absorbent solution in this unit - increases.
Keywords: хінгідронний розчин; регенерація; швидкість; ковшоподібні диспергатори; quinhydron absorbent solution; regeneration; rate; scoop-shape dispersant