Особливості реалізації процентної політики Національним банком України - Лобозинська, С. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано особливості реалізації процентної політики Національним банком України. Оцінено динаміку змін облікової ставки та ставок рефінансування. Визначено шляхи підвищення ефективності процентної політики. Проаналізовано особливості реалізації процентної політики Національним банком України. Оцінено динаміку змін облікової ставки та ставок рефінансування. Визначено шляхи підвищення ефективності процентної політики. In the article the features of percent politics by National bank of Ukraine are analyzed. The dynamics of changes of discount rate and rates of refunding is appraised. The ways increasing of its efficiency are proposed.
Features of percent politics by National bank of Ukraine
Keywords: процентна політика; облікова ставка; ставка рефінансування; трансмісійний механізм; percent politics; discount rate; rate of refunding; transmission mechanism