Управлінські технології забезпечення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства - Клюквіна, Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В даній роботі викладено основні результати дос- лідження питання управління конкурентоспроможністю підприємства та управлінські технології, що забезпечують ефективність управління конкурентоспроможністю під- приємств. Проведено аналіз визначень поняття «управ- ління конкурентоспроможністю» та існуючих технологій, систематизовано думки вчених відповідно до кожної з технологійта вказано власну думку.
Keywords: управління; технології; управлінські технології; управління конкурентоспроможністю; конкурентоспроможність