Побудова інформаційної моделі туристичного сайта - Наум, О. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано інформаційну модель, яка відповідає низці вимог і є основою для створення туристичних сайтів. This paper presents an information model that meets some requirements and are the basis for a tourism websites.
Keywords: інформаційна модель; туризм; сайт; information model; tourism; website