Чешун, К. В.Кіндрацька, Г. І.2020-07-202020-07-202019-10-182019-10-18Чешун К. В. Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві / К. В. Чешун, Г. І. Кіндрацька // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 76–77. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення).978-966-941-329-1https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/5296676-77ukСпецифіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарствіConference Abstract© Національний університет “Львівська політехніка”, 20192Cheshun K. V. Spetsyfika obliku vytrat na vyrobnytstvo v restorannomu hospodarstvi / K. V. Cheshun, H. I. Kindratska // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 76–77. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia).