Ecological challenges in urban development of Lviv nowadays - Pavliv, Andriy (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
In this article we look at the problems of hazardous waste in Lviv, as well as the global experience in solving such problems. We review the main steps and measures Lviv authorities have been taking to tackle the issue of household waste, recycling of electrical and electronic equipment. We analyse the results of these steps and measures. У статті розглянуто проблеми у сфері поводження з небезпечними відходами у м. Львові, а також існуючий світовий досвід у вирішенні таких проблем. Висвітлено реалізовані заходи для вирішення проблем у сфері поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у м. Львові. Проаналізовано результати впровадження цих заходів.
Сучасні екологічні виклики в урбаністичному розвитку м. Львова
Keywords: household waste of electrical and electronic equipment; hazardous waste management; creation of municipal waste management system; integrated municipal programme; Lviv; відходи побутового електронного та електричного устаткування; поводження з небезпечними відходами; створення муніципальної системи поводження із відходами; комплексна муніципальна програма; Львів