Використання перфторованих сульфамідів у процесі окиснення циклогексану - Реутський, В. В.; Лудин, А. М.; Reutskyy, V. V.; Ludyn, A. M. (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Розглянуто шляхи використання перфторованих сульфамідів у різних технологічних процесах. Досліджено можливість використання амінатоксану як каталізатора в процесі окиснення циклогексану. Вивчено різні технологічні параметри використання бінарної каталітичної системи: нафтенат кобальту – амінатоксан у процесі окиснення циклогексану та вплив їх на основні показники даного процесу. Визначено позитивний вплив перфторованих сульфамідів у складі бінарних систем із нафтенатом кобальту на їх каталітичну активність у процесі окиснення циклогексану.

Ways of using perfluorinated sulfonamides in various technological processes are considered. The possibility of using aminotoxane as a catalyst in the process of cyclohexane oxidation was studied. Various technological parameters of the use of the binary catalytic system: cobalt naphthenate – aminotoxane in the process of cyclohexane oxidation and their influence on the main indicators of this process were studied. The positive influence of perfluorinated sulfamides in binary systems with cobalt naphthenate on their catalytic activity in the process of cyclohexane oxidation was determined.
Perfluorinated sulfamides in the oxidation process of cyclohexane
Keywords: перфторовані сульфаміди; амінатоксан; циклогексан; окиснення; конверсія сировини; селективність за цільовими продуктами; нафтенат кобальту; perfluorinated sulfamides; aminotoxane; cyclohexane; oxidation; raw material conversion; selectivity for target products; catalyst; cobalt naphthenate