Фахові електронні ресурси ХДНБ ім. В. Г. Короленка у системі професійних комунікацій бібліотекарів - Глазунова, Людмила Володимирівна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Подано огляд електронних ресурсів, які генеруються фахівцями Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка, як складової системи професійних комунікацій бібліотекарів. Охарактеризовано повнотекстові та бібліографічні фахові ресурси: галузеві бази даних, бібліографічні посібники, віртуальну методичну службу, вебліографічні путівники «Бібліотечна періодика», професійні блоги, інформацію про регіональні наукові проекти. The review “Professional Electronic Resources of Volodymyr Korolenko Kharkiv State Scientific Library” by L. Glazunova dwells on the electronic resources created by specialists of Kharkiv Korolenko State Scientific Library, as a component of professional librarians’ communications. Characteristic of full-text and bibliographic resources professional: branch databases, bibliographic aids, virtual methodical service vebliohrafichnyy guidebook «Library Periodicals», professional blogs about regional research projects.
Keywords: Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка; бібліотекознавчі електронні ресурси; Kharkiv Korolenko State Scientific Library; library science electronic resources