Дослідження амплітудних характеристик спрямованості провідних антен за допомогою програми Matlab - Пелішок, В. О.; Павликевич, М. Й.; Михайленич, П. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто методи побудови діаграм спрямованості провідних антен. Досліджено можливості програми MATLAB та її спеціалізовані блоки RF Toolbox, та Symbolic Math Toolbox для побудови діаграм спрямованості антен. The methods of wire antennas direction diagrams designing are considered. The research of MATLAB program possibilities and Symbolic Math Toolbox for antennas direction diagram designing was carried out.