Електронний каталог Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника в цифрах - Бутитер, Олександр Ігорович; Коник, Богдан Федорович; Паславський, Тарас Богданович (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто та проаналізовано співвідношення цифрових показників електронного каталогу ЛННБ України імені В. Стефаника з організацією роботи АБІС. Connection between digital characteristic of Vasyl Stefanyk Lviv National Scientific Library of Ukraine e-catalogue and ALIS implementation is considered and analysed.
Keywords: електронний каталог; статус примірника; електронне замовлення; АБІС Aleph; e-catalogue; item status; e-request; ALIS Aleph