Інформаційна система підтримки кредитної діяльності: кредити із секвенційними внесками - Марецька, Е. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розроблено математичні моделі консолідації кредитів, які сплачують у сек- венційпих внесках. Моделі враховують різноманітні способи нарахування процентів: простий чи складний, постійну чи змінну процентні ставки. Створена інформаційна система дає можливість порівнювати кошти кредитів, знаходити оптимальні умови надання кредитів.

The mathematical models for consolidation of credits, which are repaid in sequential instalments, are carried out The models allow various ways of charge of interests: simple or compound interest, fixed or floating interest rate. The created informational system enables to compare the costs of credits, and to find optimum conditions of granting the credits.
Keywords: 621.397.3