Особливості планування асортименту взуття на основі концепції життєвого циклу товару - Гаркавенко, С. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто основні підходи щодо прогнозування на життєвого циклу товару та визначено передумови його використання на етапі планування асортименту виробів зі шкіри. The main methodical approaches to product line formation, based on the life cycle are observed in the article. Besides then topical problems of this process are being adjusted for footwear firm.