Фізико-механічні властивості термопластів модифікованих полівінілпіролідоном - Тарнавський, А. Б.; Жуковська, У. В.; Левицький, В. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Досліджено фізико-механічні властивості промислових термопластів, модифікованих полівінілпіролідоном у взаємозв’язку з їх надмолекулярною структурою. The physical-mechanical properties of industry thermoplastic modify by polyvinylpyrrolidone have been studing with munual relation of this molecular structure.
Keywords: термоокисна деструкція; деструкція немодифікованого зразка