Косів, Р. Б.Паляниця, Л. Я.Мокрий, Є. М.2011-04-282011-04-282000Косів Р. Б. Вплив ультразвукових хвиль на бродильну енергію дріжджоподібних грибів / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Є. М. Мокрий // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 395 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 90-92.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8512Вивчено дію ультразвукових (УЗ) коливань на нагромадження дріжджів, швидкість зброджування мелясного сукна на вихід етилового спирту в кінцевому субстраті. Встановлено, що УЗ хвилі зумовлюють підвищення бродильної енергії дріжджоподібних грибів. The ultrasound action on yeast growing, fermentation rate of molasse wort and ethanol yiel in the final substrate was studied. It is established that ultrasound waves cause the increase of yeast fermentation energy.uaнагромадження дріжджівультразвукові коливанняВплив ультразвукових хвиль на бродильну енергію дріжджоподібних грибівArticle