Суть політичного впливу як категорії політичної науки - Виговський, Д. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Заакцентовано увагу на двох достатньо нових та не дуже добре висвітлених в політичній науці категоріях: категорії впливу та впливу політичного. Проаналізовано наявні в політологічній літературі визначення цих двох категорій, розглянуто їх недоліки та дано їх визначення. In his article the author concentrates mainly on the two pretty new and not very good depicted in the literature on the political science categories: influence and political influence. The author analyses existing definitions of these two categories, defines their drawbacks and gives his definition.