Розмірні резонатори на основі епітаксіальних феритових плівок - Кудінов, Є. В.; Балинський, М. Г.; Селезньов, А. В.; Васильченко, С. Д. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Наведено результати аналізу розмірного резонатора на основі епітаксіальних феритових плівок. Математична модель такого резонатора розроблена на основі моделі інтерферометра Фабрі-Перо, поширеної на випадок дисперсійного середовища з елементами зв'язку в порожнині резонатора. Виведено формули для обчислення навантаженої добротності та перехідного згасання.

In this papier the results of ferite straight edge resonator (SER) analysis are proposed. The mathematical model of such resonator is based on the model of an interferometer Fabri-Perot with dissipation and presence of coupling elements in a cavity of the resonator. The relations for definition of a loaded quality Ql and crosstalk attenuation a are found.
Keywords: 587.862; 621.818.1