Від редколегії - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Збірник наукових праць Західного геодезичного товариства видається двічі на рік. Його основне призначення – інформувати геодезичну та картографічну громадськість про актуальні проблеми розвитку фундаментальних і прикладних наукових досліджень у галузі геодезії, картографії та кадастру, топографо-геодезичного виробництва як на території України, так і за її межами. Західне геодезичне товариство і надалі докладатиме зусиль для регулярного видання збірника наукових праць. Тому редколегія звертає увагу авторів на критерії оформлення поданих матеріалів: статті повинні відзначатись високим науково-технічним рівнем, автор зобов’язаний забезпечити оригінальність матеріалу, його новизну, вірогідність наведених фактичних даних, наукову цінність, строго дотримуватися вимог щодо оформлення публікацій. Автори, що публікують матеріали дисертаційних досліджень, повинні дотримуватися вимог МОН України до оформлення наукових статей. Матеріали друкуються українською, російською, англійською, польською та німецькою мовами. Редакційна колегія висловлює щиру подяку підприємствам, фірмам та організаціям за спонсорські кошти для видання Збірника.