До питання вивчення роботи стиснутих пошкоджених залізобетонних елементів круглого перерізу - Клименко, Є. В.; Орешкович, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто причини та види пошкоджень залізобетонних елементів круглого перерізу, які з’явилися в процесі експлуатації. Наведено основні положення методики проведення натурного експерименту та передумови розрахунку таких конструкцій. The article describes the causes and types of injuries concrete elements of circular cross section, which were in service. The principal methods of model experiment and calculation conditions such designs.
Keywords: залізобетонні круглі елементи; пошкодження; несуча здатність; concrete elements of circular cross section; damages; bearing capacity