Визначення аеродинамічних коефіцієнтів вентиляційних отворів промислового будинку - Юркевич, Ю. С.; Жуковський, С. С.; Желих, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Наведені результати аеродинамічних досліджень моделі промислового будинку при різних кутах натікання повітряного потоку на неї. Виявлені місця ймовірного розміщення отворів природної витікальної вентиляції (аерації) і величини їх аеро-динамічних коефіцієнтів. Результати досліджень можна використати під час проектування систем вентиляції подібних промислових будинків. In this article the results of industrial building model aerodynamic investigations at different air flow angle are presented. Places of probale holes situation of natural exhaust ventilation (aeration) and its aerodynamic coefficients are determined. The results of investigations can be used at designing of similar industrial buildings ventilation system.