Система інфраструктурного забезпечення підприємств малого і середнього бізнесу - Рачинська, Г. В.; Лісовська, Л. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропоновано класифікацію інфраструктури підтримки підприємств малого бізнесу, визначено її функції, досліджено світовий досвід забезпечення інфраструктури малого і середнього бізнесу (ІМСБ) й основні напрями підвищення ефективності її функціонування. Classification of enterprises support infrastructure of small business is offered, its functions, were determined the world experience of providing infrastructures of small and middle business (ІМСБ) and basic directions of efficiency increase of its functioning were investigated.
System of infrastructural securement of small and medium business
Keywords: малий і середній бізнес; бізнес-інкубатори; бізнес-центри; фонди підтримки підприємництва; infrastructure; small and medium business; business incubators; business focis; backing funds of enterprise; інфраструктура