Управління ризиками міжнародної туристичної діяльності - Беднарська, О. Р.; Свірська, О. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто проблему управління ризиками міжнародної туристичної діяльності. На підставі аналізу наукових досліджень, виконаних вітчизняними та зарубіжними науковцями, розроблено механізм управління ризиками для підприємств, що спеціалізуються на міжнародному туризмі. In the article problems of decrease to risk in services of the international tourism are described. On the basis of analysis of scientific researches, executed the domestic and foreign workers of researches, the mechanism.