Нелінійна система філософських категорій як приклад абсолютної істини - Нагорний, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
У статті автор стверджує, що спектр нелінійних філософських категорій сумісний з висхідною шкалою духовних та релігійних феноменів. In this article the author stresses that the nonlinear philosophical categories’ spectrum consists with spiritual and religious values scale.
The nonlinear system of philosophical categories as example of absolute truth
Keywords: нелінійна; система; філософські; категорії; nonlinear; system; philosophical; categories