Оцінка ефективності використання стратегічних моделей управління аутсорсинговою мережею поставок із застосуванням іт-рішень - Крикавський, Є. В.; Петрик, І. В.; Krykavskyy, Yevhen; Petryk, Ilona (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Досліджено основні стратегічні моделі, що використовуються для управління мережею поставок. Встановлено основні умови застосування стратегічних моделей. Виділено основні відмінні та спільні ознаки стратегічних моделей SCOR та GSCF. Встановлено зв’язок між чотирма рівнями та відповідними їм дев’ятьма факторами моделі Пуар’є. Проаналізовано критерії та п’ять рівнів інтеграції моделі згідно з моделлю Компаса. Проаналізовані рівні розвитку інтегрованого ланцюга поставок А. Т. Карней. Запропоновано шляхи підвищення ефективності мережі поставок за допомогою стратегічних моделей із застосуванням ІТ-рішень

The main strategic models used to manage the supply chain are investigated. The basic conditions of application of strategic models are established. The main distinct and common features of strategic models SCOR and GSCF are highlighted. The relationship between four levels and the corresponding nine factors of the Poirier model is established. The criteria and five levels of integration of model according to the model of Compass are analyzed. The levels of development of the integrated supply chain A. T. Karney have been analyzed. The ways of increasing the efficiency of the supply chain with the help of strategic models with the use of IT solutions are proposed
Evaluation of efficiency of using management strategic models by outsourcing network with supplying it solutions
Keywords: мережа поставок; стратегічні моделі; аутсорсинг; ІТ-рішення; інноваційність; проектування; supply chain; strategic models; outsourcing; IT solutions; innovation; design; 334.761