Творчість як детермінанта успішності сучасної молоді - Костю, Світлана (My University, 2018)
Розглядається інтеграція культури й освіти як стратегія розвитку успішної особистості на порозі третього тися-чоліття; творчість як детермінанта успішності людства; роль творчості в період глобалізації; умови реалізації тво-рчого потенціалу особистості молоді.
Keywords: творчість; молодь; пси-хологічна наука; творчий потенціал