VІІ Міжнародна науково-практична конференція “Нові технології в геодезії, землевпорядкуванні та природокористуванні” - Калинич, І. В.; Калинич, І. І.; Савчук, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Подано огляд сучасного землеустрою і кадастру в Україні, висвітлено проблеми охорони та раціонального використання земель, водних та лісових ресурсів, а також окреслено перспективи розвитку топографо-геодезичної діяльності та національного картографування в Україні за матеріалами VІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Нові технології в геодезії, землевпорядкуванні та природокористуванні”, яка відбулася 23–25 жовтня 2014 року в м. Ужгород. Представлен обзор современного землеустройства и кадастра в Украине, освещены проблемы охраны и рационального использования земель, водных и лесных ресурсов, представлены перспективы развития топографо-геодезической деятельности и национального картографирования в Украине по материалам VII Международной научно-практической конференции “Новые технологии в геодезии, землеустройстве и природопользовании”, которая состоялась 23–25 октября 2014 года в г. Ужгород. Presents an overview of modern land management and cadastre in Ukraine highlights the problems of protection and rational use of land, water and forest resources, and presents perspectives of development of topographic and geodetic activities and national mapping in Ukraine on the materials the VII International Scientifi c and Practical Conference “New technologies in geodesy, land and environmental management” held 23–25 October 2014 in Uzhgorod.
VII Международная научно-практическая конференция “Новые технологии в геодезии, землеустройстве и природопользовании”
VII International scientifi c-practical conference “New technologies in geodesy, land and environmental management”
Keywords: конференція; інженерна геодезія; картографія; державний земельний кадастр; гідроенергетика; надзвичайні ситуації; система космічного захисту