Наповнені гідрогелеві плівки для систем контрольованого вивільнення речовин - Галишин, О. З.; Мельник, Ю. Я.; Ємець, А. Р.; Скорохода, В. Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджено фізико-механічні і сорбційно-дифузійні властивості наповнених гідрогелевих плівок на основі кополімерів 2-гідроксіетилметакрилату з плівінілпіролідоном, які придатні для систем контрольованого вивільнення речовин. The physical-mechanical, sorption and diffusion properties of filled hydrogel films on the basis of 2-hydrohyetylmetacrylate and PVP copolymers, which are able for substances controlled release systems have been investigated.