Метод формирования инновационной стратегии машиностроительного приедприятия - Заец Н. А.; Мамонтенко Н. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
На основі експертної інформації розроблено метод формування інноваційної стратегії науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт для машинобудівного підприємства, базою для якого є запропоновані нормативи розподілу кадрів і витрат за різними етапами НДДКР. In the article there is a method, based upon the expert information, of innovative strategy forming for scientific research and experimental developments (SRED) pertaining to a machine-building enterprise, developed on the basis of proposed norms of staff and costs distribution by different stages of SRED.