Синтез і властивості четвертинних кополімерів акрилонітрилу, бутилметакрилату, стиролу і малеїнового ангідриду - Сердюк, В. О.; Долинська, Л. В.; Токарєв, В. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проведено синтез четвертинних кополімерів за різних співвідношень вихідних мономерів акрилонітрилу, бутилметакрилату, стиролу і малеїнового ангідриду. Вивчено фізичні та фізико-хімічні властивості отриманих кополімерів. The synthesis of quaternary copolymers at different ratio of monomers taken namely: acrylonitrile, butyl methacrylate, styrene and maleic anhydride has been performed. Physical and physico-chemical properties of the obtained copolymers have been studied.