Оптимізація випадкового пошуку генетичним методом з розпаралелюванням - Кравець, П. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розв’язано задачу пошуку динамічного об’єкта в умовах невизначеності за допомогою класичного генетичного методу з розпаралелюванням. Досліджено залежність середньої кількості пошукових кроків від параметрів генетичного методу.

It is solved a task of dynamic object search in conditions of uncertainty by application of a classical genetic method with a parallelizing. The dependence of an average amount of retrieval pitches on parameters of a genetic method is investigated.
Keywords: 519.6