Інноваційний потенціал системи управління: структура і принципи формування - Чернобай, Л. І.; Кишеня, П. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто основні підходи до формування поняття “інноваційний потенціал системи управління”. Запропоновано структуру інноваційного потенціалу системи управління та розглянуто характеристику її елементів. Розглянуто принципи формування структури інноваційного потенціалу системи управління. The main approaches to the formation of the concept of “innovation capacity management system.” The structure of the innovation capacity of the control system and examine the characteristics of its elements. Formed by the principles of structure formation of innovative building management systems.
Innovative potential of management system: structure and principles of formation
Keywords: інновації; інновації в системі управління; потенціал; інноваційний потенціал системи управління; структура інноваційного потенціалу; принципи побудови; innovation; innovation management system; potential innovation capacity management system; the structure of innovation capabilities; principles