Інформаційне забезпечення мікрохвильових технологій: структурно-алгоритмічний синтез інваріантного термобалансного вимірювача швидкості потоку рідини - Водотовка, В.; Юрчик, Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто метод підвищення точності контролю швидкості рідинних потоків за допомогою мікропроцесорної вимірювальної структури з підігрівним терморезистором, інваріантної щодо різних неінформативних дестабілізуючих факторів.

It is proposed the method of measurement of the liquid’s flow velocity in circle with the use as the thermoresistor’s sensor algorithm, which is being measured, and structure of the measurer with invariable function of the measured conversion with regard to different factors of instability.
Keywords: 681.121