Роль фінансово-промислових груп в економічній інтеграції суб’єктів підприємницької діяльності - Віблий, П. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Проаналізовано сучасний стан розвитку фінансово-промислових груп (ФПГ) в Росії. Розглянуто основні стратегічні галузі, в яких ФПГ розвиваються найуспішніше. Вказано на недоліки при формуванні ФПГ та методи їх усунення. The current state of development of financial and industrial groups (FIG) in Russia is analyzed. The main strategic branches are considered, the development FIG in which passes most successfully. The defects for want of shaping FIG and methods of their solution are specified.
Keywords: 330.322.2:336.71:336.717.061