Структура документації системи управління якістю вищого навчального закладу - Мина, Жанна (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
In this paper the structure of university quality management system documentation is considered and the levels of documentation are analyzed.
Keywords: документи; документування; документація; система управління якістю; вищий навчальний заклад; структура