Могила Ґжицького Степана Зеноновича (14.01.1900-19.08.1976). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Могила Ґжицького Степана Зеноновича — професора, доктора ветеринарної медицини, доктора біологічних наук, дійсного члена НТШа, члена-кореспондента АНУРСР, члена Української академії сільськогосподарських наук, заслуженого діяча науки і техніки УРСР, основоположника української біохімії. Надгробок — високий постамент з інскрипцією про покійного та погруддям померлого. На світлині — могила знаходиться між двома гробівцями. Автор скульптури — Лука Біганич. Поле №59.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, професори, доктори наук, ветеринари, доктори ветеринарної медицини, члени НТШ, члени Української академії сільськогосподарських наук, члени-кореспонденти АН УРСР, скульптура, Лука Біганич, надгробок, могила.