Технологічні схеми реагентної переробки пестицидного препарату “Фентіурам” та його деривату тетраметилтіурамдисульфіду - Тхор, І. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Аналізуються технологічні схеми реагентної переробки тетраметилтіурамдисульфіду (ТМТД) та утворення перспективних матеріалів для повторного використання в різних технічних і промислових галузях з урахуванням екологічного аспекту. Обґрунтовано та розроблено реагентну технологію вилучення ТМТД з непридатного до використання пестицидного препарату Фентіурам. Techn.schemes of reagent recycling of TMTD and creating of prospective materials for the reuse in different technical and industrial fields are analised in the article, taking into account ecological aspect. Reagat technology for debarment TMTD from nonenforceable Fentiuram raticide is developed and substantiated.