Balance sheet evaluation of assets in relation to evaluation of the bancrupt enterprise estate - Gawron, K. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто проблеми оцінки активів підприємства, охопленого процесом банкрутства в Польщі, згідно з положеннями балансного закону, закону про банкрутство i рекомендаціями міжнародних стандартів рахунку. Вказано відмінності в правових підходах, які можуть вплинути на достовірність та об'єктивність оцінювання. The article was devoted to problems of assets evaluation in situation of bankruptcy in accordance of regulations of the Polish balance law and recommendations according to IAS. Article is pointing out differences in legal solutions, projecting onto the credibility and the objectivity of assessed value.