Аналіз факторів колаборації учасників віртуальних спільнот в процесі електронного документування - Гетманюк, Павло; Форкун, Юрій (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
The analysis of virtual society communication factors as fundamentals in quality regulators of content.
Keywords: якість контенту; віртуальна спільнота; колаборативне електронне документування; веб-ресурс