Аналіз поведінки турбогенераторної установки з тиристорною високочастотною системою збудження для синтезу нечіткого регулятора збудження - Куцик, А. С.; Лозинський, А. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Для визначення структури та основних зворотних зв’язків нечіткого автоматичного регулятора збудження у складі турбогенераторної установки з високочастотною системою збудження за допомогою математичного моделювання проаналізовано поведінку цієї системи у визначальних режимах роботи. On order to synthesis of the fuzzy excite regulator in the synchronous generator power plant with high-frequency excitation system, the processes in this system have been analyzed by mathematical modeling method.