Автоматизоване проектування пасажирсько-транспортної системи міста - Мазур, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Розглянуті рівні та задачі автоматизованого проектування пасажирсько-транспортної системи міста.

The levels and tasks of computer-aided design of city passanger-transportation system are considered in the paper.
Keywords: 681.3; 656.1