Взаємозв'язок бібліографічних описів електронного каталогу із електронним науковим архівом: з досвіду роботи НТБ Львівської політехніки - Ржеуський, Антоній Валентинович (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Висвітлено технологічний процес створення можливостей переходу від бібліографічних описів бази даних «Праці вчених Львівської політехніки» до повнотекстових матеріалів, представлених у електронному науковому архіві Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка». The technological process of transition opportunities from the database of bibliographic descriptions «Works of scientists of Lviv Polytechnic» to full-text materials presented in the electronic scientific archive of Lviv Polytechnic National University Scientific Library is shown.
Interconnection of electronic catalogue bibliographic descriptions and еlectronic scientific archive: from the experience of Lviv Polytechnic Scientific Library
Keywords: електронний каталог; електронний науковий архів; інформаційна система; бібліотека; electronic catalogue; electronic research archive; information systems; library