Віковий ненормативний кризовий розвиток у юнаків (емпіричний зріз) - Поліщук, Валерій; Polischuk, V. M. (My University, 2018)
Актуалізується проблема диференціації переживань як основної структурної одиниці вікових нормативних криз, поз-начених позитивною і негативною сим-птоматикою, і ненормативних криз (лише негативні симптоми).

The author pays attention to the problem of felling differentiation as main structural unit of age normative crisis, which are marked by positive and negative symptomatic, and nonnormative ones.
Keywords: нормативна криза; нено-рмативна криза; переживання; симп-том; normative crisis; non-bormative crisis; feeling; symptom