Приготування каталізаторів конденсації карбонільних сполук у газовій фазі - Небесний, Роман; Івасів, Володимир; Жизневський, В’ячеслав; Кочубей, Вікторія; Дмитрук, Юлія (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Виконано диференціально-термічний та термогравіметричний аналізи процесу утворення активної фази B2O3–P2O5–WO3/SiO2 каталізаторів, в результаті яких встановлено кінетичні параметри і температурні межі здійснення процесу. Встановлено тривалість прожарювання каталізатора, протягом якої досягається повне перетворення вихідних компонентів каталізатора в активну фазу.