Методичні особливості управління процесом виробничого споживання основних засобів - Дейнега, О. В.; Підцерковна, І. О. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Проаналізовано існуючі методичні принципи обгрунтування економічної доцільності впровадження технологічних інновацій при споживанні основних засобів і визначено критерій, який формує характер та інтенсивність продовження процесу споживання основних засобів.