Модель турбоагрегату для перевірки пристроїв синхронізації - Баран, П. М.; Кідиба, В. П.; Амброз, В. М.; Шмагала, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розроблена модель агрегату турбіна - генератор для налагодження та перевірки пристроїв синхронізації. The developed model of aggregate is a turbine - generator for adjusting and verification of devices of synchronization.