Концептуальні основи побудови складових частин самоконфігуровної комп’ютерної системи - Мельник, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розроблено концептуальні основи побудови базових компонентів самоконфігуровної комп’ютерної системи – програмних засобів розподілу обчислювального навантаження між універсальним комп’ютером та реконфігуровним середовищем і програмних засобів генерування програмних моделей спеціалізованих процесорів, а також сформовано вимоги до інших її компонентів – реконфігуровного середовища, його драйвера і програмних засобів його конфігурування і логічного синтезу спеціалізованих процесорів. In a paper a conceptual basis for development of basic components of the selfconfigurable computer system – software for computational load balancing between the general-purpose computer and reconfigurable environment and software for applicationspecific processors program models generation, is developed. Requirements to the other components of that system – reconfigurable environment, its driver and software for its configuring and application-specific processors logic synthesis, are formulated.
Keywords: самоконфігуровна комп’ютерна система; система розподілу обчислювального навантаження; система генерування програмних моделей спеціалізованих процесорів; self-configurable computer system; software for computational load balancing; software for application-specific processors program models generation