Визначення структури факторів,що впливають на електроспоживання підприємств вугільної галузі - Розен, В.П.; Давиденко, Л.В.; Волинець, В.І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2010)
Запропоновано підхід до виявлення структури показників, що впливають на електроспоживання підприємств вугільної галузі, та сформовано узагальнювальні фактори на основі відібраних інформативних показників, які забезпечують можливість аналізування ефективності електроспоживання. The approach to revealing structure of parameters which influence a power consumption of the operations of coal branch is offered, and generalizing factors on a base of the selected informative parameters which provide an opportunity of the assaying of efficiency of a power consumption are formed.
Keywords: електроспоживання; вугільна шахта; штучна нейронна мережа; power consumption; colliery; artificial neural network