Менеджмент персоналу як складова економічної освіти студентів технічних спеціальностей - Мороз, Людмила Іванівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлена та обґрунтована необхідність вивчення студентами технічних спеціальностей навчальних дисциплін "Менеджмент персоналу" і "Виробничий менеджмент" як обов'язкових складових сучасної економічної освіти.